Bungalows Galetamar aanbieding

Boek nu Bungalows Galetamar via Sunweb.nl vanaf € 439.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Calpe. De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Blanca. De genoemde aanbieding van 619.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 09/06/2021.

Het kleinschalige Bungalows Galetamar ligt op een fijne plek: rustig gelegen en op een klein stukje wandelen van het strand. Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie, dan zit je hier dus perfect. Ben je op zoek naar winkels en leuke restaurantjes, dan vind je deze al na een klein stukje wandelen. En nog leuker: Calpe heeft een lange boulevard voor een heerlijke wandeling en het oude centrum van Calpe is erg leuk om een keer naartoe te gaan.In elk gebouwtje zitten meerdere bungalows. De bungalows zijn netjes ingericht en ideaal om in uit te rusten na een dag de prachtige Costa Blanca ontdekken. Als je na een middagje slenteren langs mooie plekjes graag nog even naar het zwembad gaat, dan kan dat bij Hotel Galetamar. Afhankelijk van in welke bungalow je verblijft, ligt dit zwembad op een paar stappen lopen tot circa 10 minuten wandelen. En vanzelfsprekend kun je hier natuurlijk ook de hele dag blijven!

 

Bungalows Galetamar reviews

Bungalows Galetamar heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Bungalows Galetamar zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Bungalows Galetamar een 7.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Bungalows Galetamar

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Bungalows Galetamar is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
  • Repatriëringsgarantie *
  • Geldteruggarantie *
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • afstand tot strand circa 50 meter: Levante circa 500 meter
  • afstand tot strand circa 50 meter: Levante circa 500 meter

 

Bungalows Galetamar beoordelingen
Bungalows Galetamar reviews

Ligging en adres Bungalows Galetamar in Calpe