Bull Vital Suites & Spa aanbieding

Bull Vital Suites & Spa sunweb

Boek nu Bull Vital Suites & Spa via Sunweb.nl vanaf € 790.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Maspalomas. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Gran Canaria. De genoemde aanbieding van € 790.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/08/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Bull Vital Suites & Spa Boutique Hotel is gelegen is het zuiden van Gran Canaria, naast de grote golfbaan van Maspalomas. Dit adres is een perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in Spanje. Geniet van de warme zon, de vele faciliteiten en de leuke winkeltjes en restaurants in de directe omgeving. 

Neem een verfrissende duik in één van de zwembaden of speel een potje tafeltennis tegen de familie. Er zijn voldoende ontspanningsmogelijkheden, avondentertainment en voor de kids is er een enthousiast animatieteam. Bestel lekkere tapas gerechten in het restaurant of neem een drankje van de bar. Sluit de avond af in de discotheek waar er veel wordt gedanst!

 

Bull Vital Suites & Spa reviews

Bull Vital Suites & Spa heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Bull Vital Suites & Spa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Bull Vital Suites & Spa een 8.5 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Bull Vital Suites & Spa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Maspalomas. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 15+;Luxe vakantieadres;Grote zwembaden;Rustig gelegen

Ligging en adres Bull Vital Suites & Spa in Maspalomas

Bull Vital Suites & Spa 2024
Bull Vital Suites & Spa reviews