Best Sabinal

Best Sabinal Spanje Roquetas de Mar

Boek nu Best Sabinal via TUI vanaf € 539.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Best Sabinal is gevestigd in Roquetas de Mar onderdeel van Andalusië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Best Sabinal is een heerlijk vakantieadres in Roquetas de Mar. Dat kan ook niet anders met zo’n mooi strand voor de deur. Zodra je de gordijnen opentrekt, vallen de zonnestralen je hotelkamer binnen. Wat zijn de plannen voor vandaag? Lekker lui op een ligbed met de zon op je huid. De chiringuito’s op het strand nodigen uit voor een hapje en verfrissend drankje. Gun jezelf een middagje spa of zoek de Spaanse gezelligheid op in het centrum. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij Best Sabinal.

 

Reviews Best Sabinal

Best Sabinal heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Best Sabinal een 8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Best Sabinal Roquetas de Mar, Andalusië.

TUI Best Sabinal aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Roquetas de Mar:

  • Bar
  • Zwembad
  • Sauna,
  • Fitness

Favoriet in de Spaanse zon, Omgeven door chiringuito's, Pootje baden in zee, Oogjes dicht in de wellness, Borrelen op je eigen balkon, Service met een glimlach & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Best Sabinal Nederlandse reviews
Best Sabinal beoordelingen
Best Sabinal ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam Best Sabinal in Roquetas de Mar