Aqua Suites Lanzarote

Aqua Suites Lanzarote Spanje Puerto del Carmen

Boek nu Aqua Suites Lanzarote via TUI vanaf € 823.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Frankrijk met TUI in dit hotel. Aqua Suites Lanzarote is gevestigd in Puerto del Carmen onderdeel van Lanzarote. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In dit hotel zal je ongetwijfeld een culinaire ervaring hebben. De gasten die je voor gingen roemen vooral de variëteit van de maaltijden. Zo gek is dat niet, want het menu wisselt dagelijks. Naast culinair genieten leent dit eiland zich ook zeker als bestemming waar je cultureel kunt genieten. Ga bijvoorbeeld eens naar wijnbouwgebied La Geria. De kleine muren van lavarotsen beschermen de wijnranken tegen de wind, uniek om te zien. Salud op een fijne vakantie! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Aqua Suites Lanzarote.

 

Reviews Aqua Suites Lanzarote

Aqua Suites Lanzarote heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Aqua Suites Lanzarote een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Aqua Suites Lanzarote Puerto del Carmen, Lanzarote.

TUI Aqua Suites Lanzarote aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Puerto del Carmen:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

Nieuw in het TUI aanbod, Culinair genieten, Slapen op heerlijke bedden, Verzorgde en moderne suites, Zorgeloos genieten, Ontspannen aan het zwembad & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Frankrijk/hotel.

Aqua Suites Lanzarote Nederlandse reviews
Aqua Suites Lanzarote beoordelingen
Aqua Suites Lanzarote ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Aqua Suites Lanzarote in Puerto del Carmen