Appartementen Oasis Duna aanbieding

Appartementen Oasis Duna sunweb

Boek nu Appartementen Oasis Duna via Sunweb.nl vanaf € 429.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Corralejo. De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Fuerteventura. De genoemde aanbieding van 589.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 08/29/2021.

Appartementen Oasis Dunas is ruim opgezet en beschikt over een mooie tropische tuin. Er is een groot zwembad en als je op zoek bent naar nog meer waterpret: het enige waterpretpark van het eiland ligt op circa 50 meter afstand! Voor kinderen is er bij de appartementen ook nog eens een leuke speeltuin. En voor jong en oud is er een animatieteam, dat een aantal keer per week leuke activiteiten organiseert!

 

Appartementen Oasis Duna reviews

Appartementen Oasis Duna heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Oasis Duna zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Oasis Duna een 7.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Oasis Duna

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Appartementen Oasis Duna is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • afstand tot strand circa 600 meter (zandstrand)
 • afstand tot strand circa 600 meter (zandstrand)
 • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 25 meter
 • afstand tot bushalte circa 100 meter
 • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 400 meter

 

Appartementen Oasis Duna beoordelingen
Appartementen Oasis Duna reviews

Ligging en adres Appartementen Oasis Duna in Corralejo