Appartementen Las Brisas I & II aanbieding

Appartementen Las Brisas I & II sunweb

Boek nu Appartementen Las Brisas I & II via Sunweb.nl vanaf € 379.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Cala’n Bosch. De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Menorca. De genoemde aanbieding van 429.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 09/23/2021.

Het gemoedelijke Las Brisas I & II ligt te midden van pijnbomen, vlak bij twee prachtige baaien met fijn zand en prachtig, helder zeewater: de baaien van Son Xoriguer en Cala ’n Bosch. Ook als je een keer zin hebt om lekker uit eten te gaan of om te gaan winkelen, hoef je maar een klein stukje te wandelen. Wil je een dagje naar een andere plaats: de bus brengt je in een half uurtje naar Ciutadella, de voormalige hoofdstad van Menorca.De appartementen van Las Brisas I & II zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht. Ze bevinden zich in knusse, witte huisjes die rondom de tuin liggen. In deze mooi aangelegde tuin kun je op een ligbedje heerlijk genieten van het zonnetje. Voor een frisse duik is er een leuk zwembad en voor kinderen een gedeeltelijk apart kinderbad en een speeltuintje waar zij lekker kunnen spelen.

boek via Sunweb

Bekijk ook
App. Carema Beach Menorca aanbieding

Appartementen Las Brisas I & II reviews

Appartementen Las Brisas I & II heeft 2 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Las Brisas I & II zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Las Brisas I & II een 7.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Las Brisas I & II

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Appartementen Las Brisas I & II is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals flexibel omboeken.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • afstand tot strand circa 150 meter (zandstrand)
  • afstand tot strand circa 150 meter (zandstrand)
  • afstand tot bushalte circa 50 meter
  • afstand tot luchthaven circa 45 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 50 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 250 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 100 meter

Appartementen Las Brisas I & II beoordelingen
Appartementen Las Brisas I & II reviews

Ligging en adres Appartementen Las Brisas I & II in Cala’n Bosch