Appartementen Erika aanbieding

Appartementen Erika sunweb

Boek nu Appartementen Erika via Sunweb.nl vanaf € 527.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Corralejo. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Fuerteventura. De genoemde aanbieding van € 527.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 06/25/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Appartementen Erika is een heerlijk adresje in de leuke, levendige plaats Corralejo. Het ligt op een perfecte plek, namelijk aan het mooie strand. Binnen no-time kun je je handdoek al uitrollen en genieten van een fijne dag vol zon en zee. Bij de appartementen is ook nog eens een klein zwembad voor een verfrissende duik! En een zonneterras om even lekker weg te dommelen in het warme zonnetje.

 

Appartementen Erika reviews

Appartementen Erika heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Erika zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Erika een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Erika

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Corralejo. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Perfect gelegen vlak bij het strand;Zonneterras en zwembad voor frisse duik;Winkels en restaurants op loopafstand

Ligging en adres Appartementen Erika in Corralejo

Appartementen Erika 2024
Appartementen Erika reviews