Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur aanbieding

Appartementen Coral Los Silos - inclusief autohuur sunweb

Boek nu Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur via Sunweb.nl vanaf € 526.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Buenavista del Norte. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 3. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LG.

Appartementen Coral Los Silos ligt in het groene noorden van Tenerife. Deze prachtige omgeving is een trekpleister voor natuurliefhebbers die er graag wandelend op uittrekken. In de buurt van de appartementen ligt een groot natuurpark. En ook de dorpen Garachico en Buenavista zijn zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

De appartementen zijn fris en netjes ingericht en zijn uitgerust met een kitchenette, een zithoek en 2 aparte slaapkamers. Omdat de appartementen ruim zijn, zijn deze uitermate geschikt voor meerdere personen. Ideaal voor families en vriendengroepen.

 

Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur reviews

Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur heeft calle las canteras s/n los silos sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur een 38479 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur in Buenavista del Norte
Appartementen Coral Los Silos – inclusief autohuur staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/tenerife, en . 7, en .
Appartementen Coral Los Silos - inclusief autohuur 2023
Appartementen Coral Los Silos - inclusief autohuur reviews