Appartementen Azul Playa aanbieding

Appartementen Azul Playa sunweb

Boek nu Appartementen Azul Playa via Sunweb.nl vanaf € 501.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Cala d’Or. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 3.5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LG.

Voor een heerlijke vakantie op het mooie Mallorca zit je in Appartementen Azul Playa helemaal perfect. Je bent binnen no-time op het strand van één van de prachtige baaitjes van Cala d’Or. Bij de appartementen zit ook nog eens een fijn zwembad.

De studio’s zijn modern ingericht en hebben allemaal een balkon of terras, waar je samen gezellig de dag af kunt sluiten met een lekker drankje. Bij het zwembad is ook een poolbar aanwezig en zoek je een leuke plek om te wandelen, ook dan zit je hier goed. Na een klein stukje lopen kom je al aan bij het centrum met winkeltjes en diverse eettentjes.

 

Appartementen Azul Playa reviews

Appartementen Azul Playa heeft av. cala d’or, 21 cala ferrera sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Azul Playa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Azul Playa een 07669 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Azul Playa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Appartementen Azul Playa is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Appartementen Azul Playa in Cala d’Or
Appartementen Azul Playa staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/mallorca, en . 8, en .
Appartementen Azul Playa 2023
Appartementen Azul Playa reviews