Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo aanbieding

Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo sunweb

Boek nu Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo via Sunweb.nl vanaf € 775.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Caleta de Fuste. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Fuerteventura. De genoemde aanbieding van € 775.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 05/09/2024. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Het populaire AparthotelBarceló Fuerteventura Castillo maakt deel uit van de Barceló keten en heeft een ideale ligging aan het strand van Caleta de Fuste. Er is hier vrijwel altijd een heerlijk windje, waardoor je hier windsurfers vindt. De El Castillo haven ligt direct naast dit prachtige resort. Vanuit hier kun je de leukste tochtjes op zee maken.

De ruime bungalows en appartementen zijn zeer goed onderhouden en liggen verspreid over het terrein met veel groen en tropische begroeiing. Ook voor een uitgebreide keuken zit je hier prima. Buffetrestaurant ‘El Castillo’ heeft een ruime keuze (internationale) gerechten en het à-la-carterestaurant biedt naast heerlijk eten, ook nog eens prachtige uitzichten over El Castillo.

Niemand hoeft zich te vervelen bij een verblijf in Hotel Barceló Fuerteventura Castillo; er zijn genoeg faciliteiten en de hele dag is er animatie voor kinderen en volwassenen. Je krijgt ook een speciale korting voor het Thalasso therapie centrum van Hotel Barceló Fuerteventura. Zo kun je volledig ontspannen weer naar huis.

 

Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo reviews

Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo een 8.3 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Caleta de Fuste. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Aan het strand;Als een dorpje opgezet;Aan een autovrije boulevard;Ideaal voor families;Met korting naar de spa;Eten is een feestje!

Ligging en adres Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo in Caleta de Fuste

Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo 2024
Aparthotel Barceló Fuerteventura Castillo reviews