Amare Beach Hotel Ibiza

Amare Beach Hotel Ibiza sunweb

Boek nu Amare Beach Hotel Ibiza via TUI vanaf € 1050.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Amare Beach Hotel Ibiza is gevestigd in San Antonio onderdeel van Ibiza. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Dusseldorf. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel in San Antonio staat garant voor een ultiem vakantiegevoel. Een hip hotel met veel gezelligheid, maar ook plekken om tot rust te komen. En voor het personeel is niets te veel. Ze helpen je met een grote glimlach. Droom weg op je ligbed aan het zwembad, of gun jezelf eens een heerlijke massage. Ook aan culinaire verwennerijen geen gebrek, de koks serveren de lekkerste gerechten. Thuiskomen doe je in de moderne kamers mét een kussenmenu, wat een luxe. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Amare Beach Hotel Ibiza.

 

Reviews Amare Beach Hotel Ibiza

Amare Beach Hotel Ibiza heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Amare Beach Hotel Ibiza een 8.9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Amare Beach Hotel Ibiza San Antonio, Ibiza.

TUI Amare Beach Hotel Ibiza aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in San Antonio:

  • Bar
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Entertainment
  • Fitness,

Luxe, sfeervol; het complete plaatje, Ultiem ontspannen, Prachtig panoramisch uitzicht, Een eigen zandstrand voor de deur, Kussenmenu, kies jouw favoriet, De keuken stelt je zeker niet teleur & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Amare Beach Hotel Ibiza Nederlandse reviews
Amare Beach Hotel Ibiza beoordelingen
Amare Beach Hotel Ibiza ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Dusseldorf Amare Beach Hotel Ibiza in San Antonio