Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel aanbieding

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel sunweb

Boek nu Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel via Sunweb.nl vanaf € 882.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Santa Eulalia. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Ibiza. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel biedt een super-de-luxe vakantie ervaring. Dit perfecte toevluchtsoord voor de veeleisende gast combineert absolute exclusiviteit met mediterrane gastvrijheid. De ligging is fantastisch: rustig en centraal met een spectaculair uitzicht vanaf het zonneterras.

De riante kamers van Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel zijn rijk gedecoreerd. Zodra je er binnenwandelt, ga je direct over in de relax-modus. De spa zorgt nog eens voor een extra oase van rust. Naast een sauna, en een binnenzwembad staat er een team van professionals voor je klaar. Of je je nu van top tot teen wil laten vertroetelen of body & mind in balans met elkaar in balans wil laten brengen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

In dit extreem comfortabele hotel wordt iedere dag weer gezorgd voor een royaal ontbijt. Tussen het soezen in de zon door staan er gevarieerde gerechten op de menukaart, waaronder smakelijke snacks, carpaccio en verse viscreaties. Als de avond valt tovert de chef-kok, geïnspireerd door de Italiaanse keuken, verrassende, lokale lekkernijen op tafel. Traditionele Spaanse tapas worden verzorgd in restaurant Ibiza Vi Cool, waar beroemde chef-kok Sergi Arola de sterren van de hemel kookt. Fantastisch!

 

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel reviews

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel heeft c/ salvador camacho, 14 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel een 07840 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel in Santa Eulalia
Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/ibiza, en . 8, en .
Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel 2023
Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel reviews