La Digue Island Lodge

La Digue Island Lodge Seychellen La Digue

Boek nu La Digue Island Lodge via TUI vanaf € 1834.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Hongarije met TUI in dit hotel. La Digue Island Lodge is gevestigd in La Digue onderdeel van La Digue. Deze lastminute aanbieding is voor 10 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Als je hier logeert, sla je twee vliegen in een klap. De lodge ligt aan het witte bounty strand van Anse Réunion midden in een tropische tuin met kokospalmen en takamaka bomen. Precies, die waar de rum van gemaakt wordt. De menukaart staat hier vol met Creoolse gerechten en als extra plus een geweldig uitzicht op buureiland Praslin tijdens zonsondergang. In La Digue Island Lodge kom je niets te kort. Het zwembad is verkoelend, er is een spa en duikcentrum en de houten chalets zijn knus. En met de fiets ben je zo op de beste plekken van het eiland! Klik hier  en boek nu 10-daagse Zonvakantie naar La Digue bij La Digue Island Lodge.

 

Reviews La Digue Island Lodge

La Digue Island Lodge heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van La Digue Island Lodge een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van La Digue Island Lodge La Digue, La Digue.

TUI La Digue Island Lodge aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in La Digue:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Duikschool,
  • Bar

Dineren met je voeten in het zand, Fietsen naar Anse Source d'Argent, Hier vergeet je de tijd, Aan een langgerekt bountystrand, Voor rustzoekers en snorkelaars, Prachtige zonsondergang & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Hongarije/hotel.

La Digue Island Lodge Nederlandse reviews
La Digue Island Lodge beoordelingen
La Digue Island Lodge ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam La Digue Island Lodge in La Digue