Domaine de l’Orangeraie

Domaine de l'Orangeraie Seychellen La Digue

Boek nu Domaine de l’Orangeraie via TUI vanaf € 2625.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Hongarije met TUI in dit hotel. Domaine de l’Orangeraie is gevestigd in La Digue onderdeel van La Digue. Deze lastminute aanbieding is voor 10 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Je mag dit gerust het meest luxe hotel op La Digue noemen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zien er geweldig uit en liggen tegen de heuvels. Sommige kamers hebben zelfs een prachtige outdoor badkamer en alles is omringd door de natuurlijke omgeving. De Eden Rock Wellness & Spa is het neusje van de zalm gelegen op de heuveltoppen met een geweldig uitzicht. En dat allemaal op slechts 3 minuten fietsen in de haven van La Digue. Klik hier  en boek nu 10-daagse Zonvakantie naar La Digue bij Domaine de l’Orangeraie.

 

Reviews Domaine de l’Orangeraie

Domaine de l’Orangeraie heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Domaine de l’Orangeraie een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Domaine de l’Orangeraie La Digue, La Digue.

TUI Domaine de l’Orangeraie aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in La Digue:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Bar
  • Fietsverhuur,

Luxe krijgt een nieuwe definitie, Kamers met outdoor badkamer, Spa: pure verwennerij, Uitzicht om van te dromen, Levensgenieters opgelet, Culinair à la carte genieten & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Hongarije/hotel.

Domaine de l'Orangeraie Nederlandse reviews
Domaine de l'Orangeraie beoordelingen
Domaine de l'Orangeraie ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Domaine de l’Orangeraie in La Digue