Musea Las Vegas

Musea Las Vegas

Er is meer naar Las Vegas dan gokken. Het heeft enkele van de mooiste musea op de West Coast.Sommigen van hen zijn gewijd aan de rijke geschiedenis van Las Vegas. Als je het gevoel ontwenningsverschijnselen kun je altijd spelen blackjack online, maar dit zal waarschijnlijk niet het geval zijn. De musea zijn zo interessant, vergeet u alles.

Las Vegas is de thuisbasis van een groot aantal musea. Die allemaal zijn hieronder opgesomd. Kunsttentoonstellingen, Nevada State Museum, Clark County Museum, Children’s Museum, Hoover Dam Museum, het Las Vegas Art Museum, een Natural History Museum, de Lost City Museum, het Liberace Museum, Barrick Natural History Museum, en het Bellagio Museum voor Schone Kunsten. Las Vegas is uitgegroeid tot een cultureel paradijs. Wereldberoemde kunst van wereldberoemde kunstenaars, Dinosaur Artifacts, en nog veel meer! Las Vegas is de entertainment-hoofdstad van de wereld!

Howard W Cannon Aviation Museum

In de categorie van eclectische en alternatieve musea, heeft het Howard W. Cannon Luchtvaart Museum de zeldzame onderscheiding van het in de meest alternatieve. Van het museum grootste deel zitstokken op een loopbrug boven de bagageband op het McCarran International Airport in Las Vegas. Luchthaven zwervers vindt er ook extra displays en tentoonstellingen in heel McCarran International. En het is deze bijzondere locatie, een vliegveld dat ongeveer 36 miljoen mensen per jaar ziet, dat maakt het interessant en bijzonder museum een van de drukste in de staat.

De open-air Howard W. Cannon Luchtvaart Museum biedt bezoekers een overzicht van de geschiedenis van zowel de algemene als de commerciële luchtvaart in het zuiden van Nevada. Vanaf het eerste geregistreerde vlucht in 1920 tot de invoering van de jet en de belangrijke rol die vrouwen speelden in de luchtvaart van het gebied verleden, Nevada de luchtvaart geschiedenis is een intrigerend verhaal te leren. En voor de gestrande of vertraagde passagier, een rondleiding door het museum is een welkome verademing. Bezoekers wandelen van het museum vindt u meer dan 30 vitrines, evenals een korte video-presentatie die kronieken zowel de lokale geschiedenis van de luchtvaart en belangrijke gebeurtenissen die specifiek zijn voor de luchtvaart in Las Vegas. Het museum is open 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Donna Beam Fine Art Gallery

De Donna Beam Fine Art Gallery, welke in de Universiteit van Nevada in Las Vegas ligt, hosts een uitstekend en gevarieerde programma van wisselende tentoonstellingen gedurende het hele jaar door. Of een persoon laat zien, de groep laat zien, thema shows of wedstrijden, de exposities functie werk van regionaal en nationaal erkende hedendaagse kunstenaars als UNLV faculteit en studenten. Voorbije tentoonstellingen opgenomen van kunstenaars als Peter Alexander, Ed & Linda Blackburn, Karen Carson, David Geise, Luis Jimenez, David Levinthal, Hung Liu, Richard Misrach, Ellen Phelan, David Reed, Larry Rivers, Jim Shaw, Wayne Thiebaud, en Robert Zakanitch .

Lied Discovery Children’s museum

Presenteren Southern Nevada sinds 1990 en is gevestigd in het historische centrum van Las Vegas, Lied Discovery Children’s Museum heeft meer dan 100 hands-on exposities in de kunsten, wetenschappen, natuur, muziek en geesteswetenschappen, reizende tentoonstelling galeries, een vroege kindertijd paviljoen en een acht verdiepingen tellende wetenschap toren! Onze missie is om een levendige en boeiende omgeving te bieden, door middel van exposities en programma’s, waar kinderen en gezinnen uit economisch en cultureel diverse achtergronden actief deelnemen in speelse leeromgevingen!

Liberace Museum

De Liberace Museum werd opgericht 15 april 1979, door de legendarische entertainer Liberace. Het museum beschikt over “Mr Showmanship’s” oogverblindende sieraden, zeldzame antiek, onovertroffen kledingkast, unieke en historische piano’s en zijn aangepaste auto collectie.

De non-profit Museum ondersteunt de missie van The Liberace Stichting voor uitvoerende en scheppende kunsten die beurzen heeft gefinancierd sinds 1976. Het beurzenprogramma heeft aangeraakt de levens van meer dan 2.700 studenten.

De Liberace Museum bestaat uit twee gebouwen: bouwen van een huis de Piano en Car Galleries; bouw van twee vitrines voor het Kostuum en sieraden collecties, een re-creatie van Liberace’s Palm Springs slaapkamer, en de Awards Gallery. Ook binnen het museum eigendom is van de Cabaret op het Liberace Museum. De Cabaret is niet alleen bedoeld als een showcase voor Liberace beroemde gespiegeld Baldwin negen voet vleugelpiano als de thuisbasis van een aantal ’s middags en’ s avonds optredens van lokale artiesten.

Madame Tussauds Las Vegas

Ook in de ‘World Capital of Entertainment’ Las Vegas ligt een filiaal van het beroemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Veel van de beelden in het museum zijn eigenlijk interactieve installaties. Zo kun je er onder meer trouwen met het wassen evenbeeld van George Clooney, dansen met Britney Spears, zingen voor een American Idols-jury, basketballen met Shaquille O’Neal en golfen met Tiger Woods.

Andere bekende celebrities met een beeld in Las Vegas zijn Lady Di, James Brown, Jimi Hendrix, Lenny Kravitz, Madonna, Michael Jackson, Matthew McConaughey, een zingende Elvis Presley en een stuntende Evil Knievel.

Natural History Museum

De Las Vegas Natural History Museum is een private, non-profit instelling gewijd aan het opleiden van het publiek in de natuurwetenschappen – zowel in het verleden en heden. Via haar interactieve opstellingen, educatieve programma’s, en het behoud van haar collecties, het Museum streeft naar een begrip en waardering van de fauna in de wereld en ecosystemen inboezemen en de menselijke relatie met de omgeving te verkennen.

Neil Leifer Gallery

De Neil Leifer Gallery in Caesars Palace schijnwerpers de gevierde fotograaf meest herkenbare werken, waaronder Muhammad Ali staan over een omgevallen Sonny Liston, secretariaat het winnen van de Kentucky Derby en president John F. Kennedy met vice-president Lyndon B. Johnson na het gooien van de eerste pitch van van 1961 honkbal seizoen.

Neil Leifer heeft meer dan 170 foto’s gepubliceerd op de cover van Sports Illustrated, en tientallen meer in tijd en mensen. Hij is een ontvanger van de Lucie Award, de meest prestigieuze onderscheiding in de fotografie.

Neveda State Museum

Het Nevada State Museum en Historisch Genootschap, een overheidsinstelling, is een onderwijsinstelling waarvan het doel is het bevorderen van het begrip van de geschiedenis, pre-historie, en natuurlijke historie van Nevada, met de nadruk zuiden van Nevada en haar relatie met omliggende gebieden. Het verzamelt, onderzoekt, interpreteert, tentoonstellingen, en behoudt Nevada erfgoed voor de huidige en toekomstige generaties.

Star Trek Experience

Star Trek: The Experience was een overdekt attractiepark, gebaseerd op het Star Trek-universum. Star Trek: The Experience was gevestigd in het Las Vegas Hilton in de Amerikaanse stad Las Vegas. Star Trek: The Experience bood vier verschillende attracties. Daarnaast konden tentoonstellingen, voorstellingen met fragmenten en effecten uit de films en series, winkels, eet- en drinkgelegenheden in Star Trek-stijl worden bezocht.

De bezoekers wachtten in een kleine ruimte voor een deur totdat ze naar binnen mochten. Ondertussen kon men op enkele opgehangen televisieschermen fragmenten uit Star Trek-films bekijken. Daarna begonnen de beelden te flikkeren en ging het licht uit. Licht- en geluidseffecten zorgden samen met een koude luchtstroom voor een transporter-effect: wanneer de lichten weer aan gingen, bevonden de bezoekers zich in de transporterruimte van de USS Enterprise NCC-1701D in het jaar 2371.

Van hieruit werden ze naar de commandobrug van de Enterprise gebracht waar ze te horen kregen dat kapitein Jean-Luc Picard is verdwenen op het moment dat de bezoekersgroep aan boord werd gestraald. Starfleet heeft een geheim plan van de Klingon Korath verijdeld: deze heeft de bezoekers van de Aarde opgestraald omdat zich tussen hen een voorouder van kapitein Picard bevindt. Door deze via een tijdkolk te ontvoeren werd de 24e-eeuwse Picard gewist.