De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter is expert op het gebied van goedkope zonvakanties. Zij vragen geen boekingskorting en wonnen dit jaar de Zoover Awards voor beste online reisbureau. De Vakantiediscounter houdt zich aan strenge normen om klanten zo tevreden mogelijk te houden. Als lid van de ANVR, een internationaal erkende belangenorganisatie voor de reisbranche, wordt de kwaliteit van de reizen die de Vakantiediscounter aanbiedt, gewaarborgd. Vakantiegangers worden door de ANVR Reisvoorwaarden en de Garantieregeling van Stichting Calamiteitenfonds Reizen beschermt tegen een slechte aankoop.

Vakantiediscounter

Online boeken

De website biedt stedentrips, verre reizen, wintersportreizen en autovakanties aan en heeft een groot assortiment aan last minute vakanties. De vlucht zit in de meeste gevallen in de prijs inbegrepen. De meeste last minutes van De Vakantiediscounter gaan naar zonnige bestemmingen als de Caribien, Zuid-Europa of Turkije en exotische landen als Thailand of Dominicaanse Republiek. Voor minder dan driehonderd euro zit je al in Portugal aan het strand. Of je dit nu all-inclusive wilt of niet, je kunt verschillende opties kiezen op de website van de Vakantiediscounter.

Autovakanties

De autovakanties van de Vakantiediscounter zijn vooral gericht op Europese bestemmingen. De Vakantiediscounter zorgt voor de boeking van je verblijf en jij stapt in de auto op weg naar je vakantie.
Bij deze reisorganisatie hoef je niet bang te zijn dat je je geld verliest of je vakantie in het water valt als de reis niet doorgaat door faillissement van de reisorganisatie of falen van de reisorganisatie. Zij zijn namelijk aangesloten bij de SGR, een garantie waarmee klanten hun geld terugkrijgen bij een mislukte reis.

Ervaringen Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter streeft naar transparantie, zodat de klanten altijd openheid hebben over de exacte prijs van de reis. De onvermijdelijke, extra bijkomende kosten worden altijd vermeld. Er staat dus altijd bij of een prijs inclusief of exclusief deze kosten is.

Vakantiediscounter