Tenzing Travel

Reisorganisatie Kuoni heeft recentelijk de naam verandert in Tenzing Travel. Vernoemd naar de beroemde sherpa Tenzing Norgay, die de reis organiseerde van de eerste man die de Mount Everest beklom. Tenzing Travel begeleidt jou dan ook naar de verste plekken van de wereld.

Wereldwijd

Tenzing Travel biedt reizen aan op ieder continent. Op de website kun je een keuze maken uit het soort reis en het thema van de reis. Je kunt voor verschillende groepsformaten kiezen. Of je nu liever met een groep reist of alleen, met een camper op een cruiseboot of in een 4-wheel drive auto, het is allemaal mogelijk. De website biedt uitgebreide informatie aan over het huren van een camper of een auto en klanten worden uitgebreid begeleid bij het maken van hun keuze voor een bepaalde reis. Wil je bijvoorbeeld naar Afrika? Dan heeft Tenzing Travel een aantal mooie reizen voor je uitgestippeld. Als je meer informatie wilt, kan je met een Afrika expert praten.

Groepsreis of individueel

Reis je liever in een groep? In totaal heeft Tenzing Travel honderddertig groepsreizen waar je uit kunt kiezen. Van een reis door Canada tot een trip door Indochina, drie dagenlang of drie wekenlang, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Tenzing Travel. Ook organiseert de reisorganisatie reizen op aanvraag. Wil je bijvoorbeeld met een vereniging op reis, dan bieden experts van Tenzing Travel je een complete offerte aan. Ga je toch liever alleen de bush-bush in, dan kan je ook kiezen voor een reis met een gids. Je kan dan volledig je eigen gang gaan, met een gids die je alles over het land vertelt. Experts van Tenzing Travel zijn altijd bereid om zich samen met jouw over het reisplan te buigen.

Thema’s Tenzing Travel

De thema’s die je kunt kiezen, variëren van ‘safari’ tot ‘culinair’. Voor ieder wat wils dus. Tenzing Travel heeft een groot assortiment aan huwelijksreizen naar de meest exotische bestemmingen. Fiji, Jamaica en Mauritius zijn maar een paar van de vakanties die Tenzing Travel aanbiedt. Je kunt een offerte aanvragen, waarin je precies te zien krijgt wat de prijs van jouw droomreis is. Ook is er de mogelijkheid om een huwelijksreis cadeau te geven! Dat is nog eens een verrassing.