Neckermann Vakanties

Neckermann is een allround touroperator die is aangesloten bij Thomas Cook, één van de grootste reisaanbieders ter wereld. Neckermann reizen richt zich op vliegvakanties naar de bekende vakantielanden rond het Middellandse Zee gebied. Naast vliegvakanties biedt Neckermann ook autovakanties en stedentrips in Europa aan en vind je er een groot aanbod wintersportreizen. Maar ook een verre reis naar een exotische bestemming, zoals Cuba, Mauritius en Bali kun je bij Neckermann boeken.

Neckermann Aanbiedingen

Inspiratie opdoen met het Vakantieblog

Om de klant inspiratie op te laten doen heeft Neckermann een eigen blog, waar je recente vakantieverhalen kunt lezen die geschreven zijn door hun eigen enthousiaste en reislustige medewerkers. Deze reisverslagen kun je makkelijk vinden door te zoeken op bestemming of op type reis. Zo vind je snel tips voor bijvoorbeeld actieve vakanties, romantische bestemmingen of reizen met een cultureel tintje. Wanneer je nog niet zeker weet welke vakantiebestemming het beste aansluit bij je wensen, kun je online de zogenaamde bestemmingentest doen. Je beantwoordt slechts enkele vragen en binnen een minuut geeft Neckermann je tips voor je reisbestemming en de accommodaties die zij op die vakantieplaats aanbieden.

Accommodaties afgestemd op vakantiewens

Neckermann heeft verschillende eigen hotels, die allemaal zijn gericht op een speciale doelgroep. Bij de Sentido hotels ligt de focus op uitrusten. Hier heb je bijvoorbeeld langere ontbijttijden, zodat je tijdens je vakantie niet vroeg uit de veren hoeft. Bij Sunprime vind je kleinschalige, comfortabele resorts met een modern, Scandinavisch design die alleen te boeken zijn voor volwassenen. SunConnect Resorts richten zich juist op het gezin van nu dat op zoek is naar een moderne, connected vakantie. In al deze accommodaties heb je dan ook overal WIFI. Je kunt dus met je smartphone, tablet of laptop op ieder moment van de dag je vakantiebelevenissen online delen of even checken welke activiteiten je resort die dag voor je organiseert.