Kras Reizen

Reisorganisatie Kras heeft als motto ‘De wereld is Kras’. En dat klopt. Kras biedt reizen aan over de hele wereld en heeft een uitgebreide website vol informatie. Kras.nl bestaat al negentig jaar als reisorganisatie. De onderneming werd opgericht door Johan Kras, die lijndiensten verzorgde van Ammerzoden naar ‘s-Hertogenbosch. Sinds 1988 draagt de organisatie al de naam Kras. Kras is onderdeel van TUI maar opereert zelfstandig. Kras profiteert hierdoor wel van het inkoopvoordeel van een wereldwijde reisorganisatie.

Bekijk het aanbod

100% vertrekgarantie

Kras biedt verschillende soorten vakanties aan. Van groepsreizen tot stedentrips, cruises of autovakanties, het zit in het assortiment. De rondreizen zijn gericht op verre bestemmingen, waaronder vooral Europa, Azië en Afrika. Elke reis heeft honderd procent vertrekgarantie. Ga je voor een zonnige bestemming, dan is er een groot aantal reizen te boeken. Elke dag heeft is er een nieuwe Kras Dagaanbieding. In sommige aanbiedingen zit de autohuur al inbegrepen.

Kras Cruises

Kras heeft een uitgebreid aanbod aan cruise reizen. Je kunt op cruise naar Antarctica, waar je de wondere natuur van de Noordpool kunt ontdekken. Maar je kunt ook kiezen voor een ander populaire bestemming. De Caraïben, Engeland, Scandinavië en de Middellandse Zee-landen zijn de meest populaire cruisebestemmingen. Ook biedt Kras verschillende cruisereizen naar de Arabische Emiraten aan. Je vliegt naar Dubai en stapt daar op de boot die je door de prachtige Perzische Golf en de Golf van Oman brengt.

Actief

Ben je liever actief op vakantie? Bij Kras kun je een wandel- of fietsvakantie boeken. De wandelvakanties zijn veelal in groepen en onder begeleiding van een gids. Loop door het sneeuwlandschap van de Zwitserse Alpen of kies voor een wandeling door de Drunense Duinen in Nederland. Voor actieve vakanties hoef je niet per se ver van huis.

Goed Idee Reizen

Onder Kras valt ook het merk Goed Idee reizen, een organisatie die zich richt op mensen die vanuit een Christelijke visie willen reizen. Kras heeft twee vestigingen in Ammerzoden en in Alkmaar, waar meer dan 180 reisexperts werken om jou droomreis samen te stellen.