Koning Aap reizen

Reisorganisatie Koning Aap is een Nederlandse reisorganisatie, die je mee kan nemen naar ieder hoekje van onze planeet. Koning Aap biedt een variatie aan verschillende reizen aan. Denk bijvoorbeeld aan een festivalreis, die je naar beroemde culturele en religieuze festivals brengt. Of kies voor een pioniersreis, weg van de gebaande paden, op reis naar authentieke, unieke bestemmingen als Zuid-Ethiopië of Tadzjikistan. Daarnaast biedt Koning Aap ook familiereizen, kinderreizen en single-parent reizen aan.

Koning Aap Aanbiedingen

Bestemmingen Koning Aap

De bestemmingen waar Koning Aap je naartoe kan brengen zijn verspreid over alle continenten. Het heeft vooral een groot reisaanbod in Afrika en Azië. Het aanbod in Noord-Amerika is wat kleiner, maar is er een geweldige reis naar de VS bij Koning Aap te boeken. Of je nu een familiereis doet of een kinderreis, met alle groepsopties heb je de mogelijkheid uit verre bestemmingen te kiezen.

Duurzame rondreis

Om de reizen milieuvriendelijk te maken, heeft Koning Aap een milieuprogramma opgesteld. Koning Aap was de eerste reisorganisatie in 2013 die de CO2 uitstoot van alle internationale vluchten in het programma standaard compenseert. Er is een schema ontwikkeld waarin Koning Aap alle broeikasgassen op een rij heeft gezet. Het compensatiegeld geeft de reisorganisatie aan Trees For All. Dit is een organisatie die onder andere investeert in duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Trees For All stond in het verleden bekends als Trees 4 Travel.

Open dagen koning aap

Koning Aap organiseert per jaar verschillende open dagen, waar je de reis van je dromen kunt uitkiezen. Er wordt informatie gegeven over alle landen en er zijn sprekers die vertellen over hun reiservaringen. Pak een brochure mee en kies het continent uit waar je naartoe wilt. Voor meer informatie kun je naar de website gaan, waar ook veel aanbiedingen te vinden zijn. Voordelig op reis staat bij jou, maar ook bij Koning Aap hoog in het vaandel.

Koning Aap Aanbiedingen