Fox Reizen

Fox Vakanties is misschien wel de ideale aanbieder van verre reizen. Deze reisorganisatie verzorgt niet alleen de reis naar een verre bestemming, maar staat ook garant voor een flinke dosis avontuur tijdens de reis. Wie met Fox op vakantie gaat, gaat absoluut een onvergetelijke reis tegemoet. De reisorganisatie is specialist in het organiseren van ‘comfortabel avontuur’ op de mooiste locaties in onder meer Noord-Amerika, Oceanië, Afrika, Azië en het Midden Oosten.

aanbieding tui.nl

FOX Aanbiedingen

Groepsreizen met Nederlandse reisleiding

De groepsreizen die worden georganiseerd door Fox Vakanties zijn een uitstekende optie voor een diversiteit aan gezelschappen; van vriendengroepen tot gezinnen en families. Binnen de gevarieerde programma’s zijn er enkele standaarden terug te vinden. Zo vlieg je altijd met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij en is de reisleiding Nederlandssprekend en ANVR gekwalificeerd.

sunweb aanbiedingen

Ruime keus bij Fox vakanties

Fox Vakanties vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van een avontuurlijke reis naar een verre bestemming. Juist daarom is er een breed aanbod aan verschillende reizen, zodat iedereen kan genieten van een reis die goed past bij de persoonlijke behoeften en voorkeuren. Kies voor een leuke reis met een hele groep, reis met een gezelschap van singles, ga individueel op vakantie of met de hele familie. Alles is mogelijk bij Fox. Uiteraard is ook de reisduur aan te passen aan de voorkeuren. Er zijn reizen met een duur tot 7 dagen, tussen de 8 en 14 dagen, tussen de 15 en 21 dagen en langer dan 21 dagen.

Fox en ANWB

Reisorganisatie Fox en de welbekende ANWB zijn nauw met elkaar verbonden. Fox is een dochteronderneming van de ANWB en handelt onder dezelfde waarden en garanties. Zo staat Fox voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Een vakantie met Fox staat gelijk aan een ervaring vol mooie herinneringen om altijd met je mee te dragen.