Djoser reizen

Djoser werd dertig jaar geleden opgericht om een andere manier van reizen te introduceren. Deze andere manier van reizen houdt in dat je reist met een groep, maar toch genoeg individuele vrijheid hebt om de plek te verkennen. Dit is altijd de specialiteit van het huis gebleven. Djoser geeft je de mogelijkheid om over de wereld te reizen, zonder dat je je alleen hoeft te voelen.

aanbieding tui.nl
Djoser Aanbiedingen

Actieve reizen

De reizen van Djoser worden gekenmerkt door veel activiteiten. Djoser houdt van een beetje avontuur. Rijd op een kameel door de woestijn van India of ga per trein over de Tibetaanse hoogvlakte. In Afrika gebruikt Djoser speciale safaritrucks om de wilde dieren aan je te laten zien. Je slaapt in de meest sfeervolle hotels van wereldberoemde steden en dat in een gezellige groep mede-reizigers.

Nederlandse organisatie

Reisorganisatie Djoser is gevestigd in het historische hart van Leiden. Het bestaat uit 35 werknemers die hun best doen jou de reis van je leven te bezorgen. In het buitenland werkt Djoser veelal met Nederlandse reisbegeleiding. Vervoer, hotels en het dagprogramma worden voor je geregeld, maar je mag er altijd voor kiezen om je eigen weg te gaan in de stad waar je bent.

sunweb aanbiedingen

Djoser milieubewust

Duurzaam toerisme staat hoog in het vaandel bij Djoser. Een milieucoördinator ziet erop toe dat de reizen die worden aangeboden verantwoord zijn. Er wordt rekening gehouden met de natuur, de cultuur en de mensen. Ook kan je bij de vliegreizen die Djoser voor je regelt een GreenSeat krijgen. Zo betaal je gelijk de schade af die je toebrengt aan het milieu.

Singlereizen

Als je alleen op reis gaat, kun je zonder problemen met een groepsreis van Djoser mee. Ook als stel of gezin zijn er genoeg leuke reizen om uit te kiezen. Alleenreizigers kunnen als zij dat willen, worden ingedeeld op de kamer van een mede-alleenreiziger. Zo maak je nog eens vrienden!

djoser groepsreizen