De Jong Intra Vakanties

Als je op zoek bent naar een volledig verzorgde vakantie dan ben je bij De Jong Intra vakanties aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar verzorgt deze reisorganisatie de meest uiteenlopende vakanties. Je bent bij De Jong Intra altijd vrij om je vakantie zelf samen te stellen. Wil je een volledig pakket met vliegreis en accommodatie dan is dat geen enkel probleem. Mocht je liever zelf met de auto erop uit gaan dan kun ook simpelweg een accommodatie zoeken op dejongintra.nl. Qua bestemmingen kun je de hele wereld over. Zo kun je bijvoorbeeld in Europa verschillende bestemmingen selecteren zoals: Spanje, Engeland, Frankrijk, Italië enzovoorts. Maar je kunt ook de grote Ocean oversteken en met De Jong Intra een reis naar Amerika boeken, of naar Indonesië.

De Jong Intra reizen samenstellen

Daar komt nog bij dat De Jong intra ook verschillende soorten trips samenstelt. Zo kun je bijvoorbeeld een relax vakantie, de zogenaamde zon, zee, strand vakantie boeken, maar je kunt ook stedentrips boeken of excursies. Je kunt altijd vliegen vanaf de grote vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Afhankelijk van welke reis je boekt kun je ook vanaf de lokale vliegvelden in Nederland vliegen.

Waarom De Jong Intra?

Los van de vele mogelijkheden die De Jong Intra vakanties biedt aan al haar klanten, zijn er enkele goede redenen op te noemen om voor De Jong Intra te kiezen. Zoals gezegd zit deze reisorganisatie al 40 jaar in het vak. Dat betekent veel ervaring en expertise op het gebied van reizen. Deze expertise en ervaring hebben er toe geleid dat De Jong Intra verkozen is in 2014/2015 tot beste allround touroperator. Verder kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht bij één van de enthousiaste medewerkers van De Jong Intra vakanties.