Baobab

In de basis zijn alle Baobab reizen een groepsrondreis. Keuze te over! Ver weg of dichtbij. Kort of lang. Maak je die droomreis van vier weken of wil je er één weekje tussen uit, maar toch helemaal weg zijn? Je hebt alle vrijheid om er zelf op uit te gaan, maar de reisbegeleiders zitten ook vol goede ideeën. Ze kunnen je de toeristische hoogtepunten van het land laten zien, maar weten ook waar je bijzondere plekjes en het eigen karakter van een land ervaart. En met Baobab kun je in iedere reis zélf ook iets doen om dat eigen karakter te helpen behouden. En daar gaat het uiteindelijk om: zelf genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft, én met elkaar ervoor zorgen dat we daar nog heel lang van kunnen genieten!

Vrijwel elke Baobab groepsreis heeft dan ook twee unieke Baobab momenten:

  • Van de gebaande paden: Baobab brengt je graag naar bijzondere plekken waar anderen niet komen.
  • Fair weg: jouw en Baobab’s bijdrage aan het behoud en de ontwikkeling van cultuur en natuur.
Baobab Aanbiedingen

Baobab Familiereizen

Neem je kinderen mee met Baobab Familiereizen! Ze zijn vaak nog ondernemender en avontuurlijker ingesteld dan hun ouders, en ook veel flexibeler en nieuwsgieriger dan je ooit voor mogelijk hield. Kinderen reizen vol verwondering rond, en komen met onvergetelijke ervaringen thuis. En je zult zien: ineens krijgt het contact met de lokale bevolking een hele extra dimensie! Tijdens een Baobab Familiereis ontmoeten jouw kids leeftijdgenoten waarmee ze niet alleen in het zwembad kunnen spelen, maar met wie ze ook door een wildpark fietsen of op een kameel klimmen. Laat de ouders zich intussen maar vergapen aan een tempel!

Daarom heeft Baobab drie unieke dingen geregeld:

  • op elke familiereis gaat er een extra kinderbegeleider mee, behalve bij de Verenigde Staten Familiereis en de Familiereizen guided fly-drives.
  • op veel plaatsen bieden we excursies aan waarbij je zélf kunt kiezen of je daar met het hele gezin aan deel wilt nemen, of alleen met de ouders. Voor de kinderen organiseren we dan speciale kinderexcursies.
  • Én we geven altijd kinderkorting, voor álle kinderen tot 18 jaar! Dit is vakantie voor iedereen!

Baobab Singlereizen

In je eentje meegaan: dat kan natuurlijk op alle groepsreizen van Baobab. Op vrijwel alle vertrekdata boeken zowel mensen alleen als samen met anderen. Maar je kunt ook kiezen voor despeciale vertrekdata voor singles. De singlereizen van Baobab hebben géén verplichte eenpersoonskamertoeslag! Je kunt dus zelf kiezen tussen boeken op indeling, of tegen een eenpersoonskamertoeslag. Ga met ons mee en leer niet alleen de mooiste bestemmingen, maar misschien ook vrienden voor het leven kennen!

Baobab Aanbiedingen