Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira

Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira Madeira

Boek nu Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira via TUI vanaf € 1031.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit . Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira is gevestigd in Camacha onderdeel van Madeira. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Madeira staat bekend om haar groene omgeving met prachtig kleurende bloemen. Maar, om echt het mooiste van Madeira te willen zien kun je het beste gaan wandelen. Zo komen we op plekken waar auto’s en bussen niet kunnen komen. Tijdens deze unieke wandelreis volgen we een aantal levada’s die ons naar de mooiste plekken van Madeira voeren. Watervallen, groene heuvels, bloementuinen en tal van vergezichten iedere dag en iedere wandeling is weer een verrassing. We verblijven in een mooi hotel in Funchal, waarvandaan we dagelijks naar het startpunt van onze wandeling worden gebracht. Ga mee op deze mooie wandelreis naar Madeira! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira.

 

Reviews Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira

Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira Camacha, Madeira.

TUI Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Camacha:

  • ,

Goed Idee Reizen, Deur uit, centrum Funchal in, Goed voor uren wandelplezier, Een goede conditie volstaat, Hoor de oorverdovende stilte, Goed Idee reisbegeleider & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/.

Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira Nederlandse reviews
Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira beoordelingen
Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Christelijke reis 8 dg vlieg wandelreis Madeira in Camacha