8 daagse fly drive Authentiek Portugal

8 daagse fly drive Authentiek Portugal Coimbra

Boek nu 8 daagse fly drive Authentiek Portugal via TUI vanaf € 426.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit . 8 daagse fly drive Authentiek Portugal is gevestigd in Coimbra onderdeel van Coimbra. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Portugal, het land van traditie en kleurige folklore, waar de zon haar stralen werpt op een grootse historie. Deze rijke geschiedenis komt uitgebreid aan bod in onder meer de universiteitsstad Coimbra en de bedevaartsplaats Fátima. Bewonder religieuze kunstuitingen in Braga en Alcobaça en geniet van de wijnen van Porto. Uiteraard ontbreekt ook de hoofdstad Lissabon niet. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Coimbra bij 8 daagse fly drive Authentiek Portugal.

 

Reviews 8 daagse fly drive Authentiek Portugal

8 daagse fly drive Authentiek Portugal heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8 daagse fly drive Authentiek Portugal een 7.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8 daagse fly drive Authentiek Portugal Coimbra, Coimbra.

TUI 8 daagse fly drive Authentiek Portugal aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Coimbra:

  • ,

Huurauto en overnachtingen, Verken Porto, Coimbra en Lissabon, Bezoek bedevaartsplaats Fátima, Met óók: kust en achterland, Inclusief ontbijt en 1 x diner, Fraaie, afwisselende autotour & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/.

8 daagse fly drive Authentiek Portugal Nederlandse reviews
8 daagse fly drive Authentiek Portugal beoordelingen
8 daagse fly drive Authentiek Portugal ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8 daagse fly drive Authentiek Portugal in Coimbra