11 daagse Eilandhoppen Azoren

11 daagse Eilandhoppen Azoren Azoren

Boek nu 11 daagse Eilandhoppen Azoren via TUI vanaf € 1674.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit . 11 daagse Eilandhoppen Azoren is gevestigd in Angra do Heroísmo onderdeel van Azoren. Deze lastminute aanbieding is voor 11 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. Tijdens deze bijzondere reis zie je vier eilanden van de Azoren, elk met haar eigen charme. Bezoek de UNESCO stad Angra do Heroísmo op het eiland Terceira en de enorme kraters op Faial. Ontdek het hoogste punt van Portugal op Pico en geniet op het groene São Miguel van het prachtige uitzicht bij Lagoa do Fogo. En wil je de ultieme Azoren belevenis? Ga op zeesafari en spot walvissen en dolfijnen. Klik hier  en boek nu 11-daagse Zonvakantie naar Azoren bij 11 daagse Eilandhoppen Azoren.

 

Reviews 11 daagse Eilandhoppen Azoren

11 daagse Eilandhoppen Azoren heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 11 daagse Eilandhoppen Azoren een 8.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 11 daagse Eilandhoppen Azoren Angra do Heroísmo, Azoren.

TUI 11 daagse Eilandhoppen Azoren aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Angra do Heroísmo:

  • ,

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Kraters, vulkanen en meren, Must voor natuurliefhebbers, 4 eilanden in één reis, Optionele excursie walvisspotten & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/.

11 daagse Eilandhoppen Azoren Nederlandse reviews
11 daagse Eilandhoppen Azoren beoordelingen
11 daagse Eilandhoppen Azoren ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 11 daagse Eilandhoppen Azoren in Angra do Heroísmo