Vila Galé Estoril

Vila Galé Estoril Portugal Estoril

Boek nu Vila Gale Estoril via TUI vanaf € 414.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit hotel. Vila Gale Estoril is gevestigd in Estoril onderdeel van Costa de Lisboa. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Van het goudgele strand loop je door het tunneltje. In een paar passen sta je bij Vila Galé Estoril. In dit Adults Only hotel staat je een ontspannen vakantie te wachten. Je plonst nog even in het zwembad op het dakterras. Afkoelen met uitzicht! Pak je de trein naar Lissabon, ga dan in ieder geval naar de Rua Belém 84 voor de enige echte Pastéis de Belém. Bij deze bakkerij zijn de meest beroemde roomtaartjes bedacht. Dit is ook de enige plek waar ze precies zo mogen heten. Onze tip strooi er wat kaneel en suiker overheen. En laat je niet afschrikken door de rij, beter dan dit ga je ze nergens proeven. Knapperig van buiten, boterzacht van binnen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Costa de Lisboa bij Vila Gale Estoril.

 

Reviews Vila Gale Estoril

Vila Gale Estoril heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Vila Gale Estoril een 8.3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Vila Gale Estoril Estoril, Costa de Lisboa.

TUI Vila Gale Estoril aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Estoril:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Fitness,
  • Bar

Proef à la carte lokale smaken, Zwemmen op het dakterras, Via een tunneltje het strand op, Waag een gokje in het casino, Golf, fiets, duik, surf, wandel, No kids, Adults Only & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/hotel.

Vila Gale Estoril Nederlandse reviews
Vila Gale Estoril beoordelingen
Vila Gale Estoril ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Vila Gale Estoril in Estoril