Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District

Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District Portugal Cascais

Boek nu Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District via TUI vanaf € 832.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit hotel. Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District is gevestigd in Cascais onderdeel van Costa de Lisboa. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit is een hotel voor levensgenieters. Deze luxe Pousada is gelegen binnen de muren van een 16e eeuws fort. Binnen deze muren vind je een wellnesscentrum, kunstgalerie en diverse bars en restaurants. De moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien. Als je het fort uitstapt zie je de haven liggen met een prachtig uitzicht over zee. Het strand en het centrum zijn op loopafstand en zeker een bezoekje waard. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Costa de Lisboa bij Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District.

 

Reviews Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District

Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District een 8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District Cascais, Costa de Lisboa.

TUI Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Cascais:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Roomservice,
  • Bar

Wat een heerlijke luxe, Dicht bij strand en centrum, Heerlijk ontbijten én dineren, Levendige omgeving, Verblijven in een authentiek fort, Aan de haven van Cascais & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/hotel.

Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District Nederlandse reviews
Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District beoordelingen
Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Pestana Cidadela de Cascais Pousada & Art District in Cascais