Hotel Turim Avenida Liberdade aanbieding

Hotel Turim Avenida Liberdade sunweb

Boek nu Hotel Turim Avenida Liberdade via Sunweb.nl vanaf € 586.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Lissabon. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Costa de Lisboa. De genoemde aanbieding van € 586.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/11/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Hotel Turim Avenida Liberdade ligt in het historische centrum. Winkels en restaurants liggen om de hoek. De bushalte en het metrostation zijn ook vlakbij, handig om gemakkelijk alle hoogtepunten van Lissabon te ontdekken. In het hotel wordt gezorgd voor lekker eten en drinken. In restaurant Pizzeria Steak House staan Italiaanse- en Portugese gerechten op de menukaart. En de Gin Twist Bar biedt de mogelijkheid om iedere dag een andere soort gin te proeven. Proost!

 

Hotel Turim Avenida Liberdade reviews

Hotel Turim Avenida Liberdade heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Turim Avenida Liberdade zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Turim Avenida Liberdade een 7.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Turim Avenida Liberdade

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Portugal. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Lissabon. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Comfortabel en modern hotel;Uitstekende locatie;Op loopafstand van metrostation;Dicht bij winkeltjes en restaurantjes

Ligging en adres Hotel Turim Avenida Liberdade in Lissabon

Hotel Turim Avenida Liberdade 2024
Hotel Turim Avenida Liberdade reviews