Hotel Calheta Beach aanbieding

Boek nu Hotel Calheta Beach via Sunweb.nl vanaf € 819.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Calheta. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Madeira. De genoemde aanbieding van € 819.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 01/02/2025. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Hotel Calheta Beach wordt gezien als één van de populairste hotels in de regio. Ongetwijfeld door de prachtige ligging, onderaan de berg, en omdat dit het enige hotel is dat direct aan het zandstrand ligt en ook aan de gezellige haven, waar je verschillende restaurants en barretjes vindt. Het hotel behoort met haar eco-certificering tot de groep van vier “green hotels’ op het eiland. Je kunt hier dus verantwoord bijkomen in een van de splinternieuwe kamers die comfortabel en elegant zijn ingericht. Geniet hier optimaal van de groene natuur, het strand en de kristalheldere oceaan. Een aanrader is om een wandeling te maken langs de zee naar de naburige jachthaven. Maar zorg er ook voor dat je nog wat tijd overhoudt om volledig te ontspannen op één van de ligbedjes rond het zwembad van het hotel. Ook mag je gebruikmaken van de faciliteiten van zusterhotel Saccharum Resort & Spa waar je onder andere beach club Calhau hebt. Vanuit daar bewonder je de mooiste zonsondergang van het eiland!

 

Hotel Calheta Beach reviews

Hotel Calheta Beach heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Calheta Beach zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Calheta Beach een 8.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Calheta Beach

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Portugal. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Calheta. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Prachtige ligging;Onlangs in een nieuw jasje gestoken;Aan het zandstrand;Eco-hotel;Fijne ontspanningsfaciliteiten;Vlak bij het centrum van Calheta

Ligging en adres Hotel Calheta Beach in Calheta

Hotel Calheta Beach 2024
Hotel Calheta Beach reviews