Funchal Design Hotel aanbieding

Funchal Design Hotel sunweb

Boek nu Funchal Design Hotel via Sunweb.nl vanaf € 530.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Funchal. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Madeira. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.

Op zoek naar een trendy hotel midden in het centrum van Funchal? Verblijf dan  in Funchal Design Hotel. Vanaf hier wandel je in 5 minuten naar de kathedraal en heb je leuke winkels en restaurants binnen handbereik. Een hapje eten in het hotel kan ook. In het sfeevolle restaurant worden internationale en lokale specialiteiten geserveerd. Ook fijn: de modern ingerichte kamers hebben een boxspring en een inloopdouche. Tot rust komen na een dag vol avonturen gaat hier dan ook vanzelf.

 

Funchal Design Hotel reviews

Funchal Design Hotel heeft sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Funchal Design Hotel zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Funchal Design Hotel een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Funchal Design Hotel

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Portugal. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Funchal Design Hotel is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Funchal Design Hotel in Funchal
Funchal Design Hotel staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/portugal/madeira, en . 0, en .
Funchal Design Hotel 2023
Funchal Design Hotel reviews