Dunamar

Dunamar Portugal Monte Gordo

Boek nu Dunamar via TUI vanaf € 269.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit appartement. Dunamar is gevestigd in Monte Gordo onderdeel van Algarve. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dunamar in Monte Gordo is erg populair onder Nederlandse vakantievierders. De centrale ligging in Monte Gordo, direct aan het strand is een groot pluspunt. En je verblijft er in grote, nette appartementen. Het brede strand van MOnte Gordo biedt genoeg ruimte om je handdoek neer te leggen en een boek te lezen, maar een flinke strandwandeling kan natuurlijk ook. Of gewoon een kop koffie of biertje bij een van de restaurants op het strand. Wat een heerlijke vakantie! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Dunamar.

 

Reviews Dunamar

Dunamar heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Dunamar een 8.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Dunamar Monte Gordo, Algarve.

TUI Dunamar aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Monte Gordo:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

De oceaan ruist je in slaap, In je eigen ruime appartement, Aan het lange, brede strand, Op de fiets de buurt verkennen, Afkoelen in het grote zwembad, Maak een uitstapje naar Spanje & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/appartement.

Dunamar Nederlandse reviews
Dunamar beoordelingen
Dunamar ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Dunamar in Monte Gordo