Casablanca Inn

Casablanca Inn Portugal Monte Gordo

Boek nu Casablanca Inn via TUI vanaf € 384.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit hotel. Casablanca Inn is gevestigd in Monte Gordo onderdeel van Algarve. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Casablanca Inn is kleinschalig en knus en geeft haar gasten een warm vakantiegevoel. Het vriendelijke personeel geeft graag tips over de regio. Of waar de beste koffie wordt geschonken in het centrum van Monte Gordo. Leuk tentje gevonden? Plof neer op het terras en geniet van de vakantie. Maar blijf niet al te lang zitten. Ook het lange zandstrand, de bosrijke omgeving of de gezellige Hollandse cafés lonken! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Casablanca Inn.

 

Reviews Casablanca Inn

Casablanca Inn heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Casablanca Inn een 7.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Casablanca Inn Monte Gordo, Algarve.

TUI Casablanca Inn aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Monte Gordo:

  • Bar,
  • Zwembad

Kleinschalig hotel, Vriendelijke service, Ingericht in Moorse stijl, Niet trendy, wel knus, Het strand lonkt op 200 meter, Gezellig Monte Gordo om de hoek & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/hotel.

Casablanca Inn Nederlandse reviews
Casablanca Inn beoordelingen
Casablanca Inn ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Casablanca Inn in Monte Gordo