Aqua Natura Bay

Aqua Natura Bay Portugal Porto Moniz

Boek nu Aqua Natura Bay via TUI vanaf € 849.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit hotel. Aqua Natura Bay is gevestigd in Porto Moniz onderdeel van Madeira. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Aqua Natura Bay heeft met zijn ideale ligging een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan. Verken na het ontbijt het centrum van Porto Moniz. Neem alvast wel je zwemkleding mee, want vlakbij het hotel liggen de bekende natuurlijke zoutwaterbaden van Madeira. Of spring in de auto en rij richting São Vicente. Hier vind je bijzondere grotten, gevormd door lava dat naar buiten werd gestuwd door vulkanen. Het lijkt alsof je door modder wandelt, maar eigenlijk bestaat de volledige ondergrond uit gestolde lava. Dit samen met het helder water uit de waterbron, heb je een echt spektakel. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Aqua Natura Bay.

 

Reviews Aqua Natura Bay

Aqua Natura Bay heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Aqua Natura Bay een 10 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Aqua Natura Bay Porto Moniz, Madeira.

TUI Aqua Natura Bay aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Porto Moniz:

  • Fitness
  • Zwembad
  • Sauna,

Kamers met uitzicht op de oceaan, Dichtbij de natuurlijke zoutwaterbaden, En de watervallen van Madeira & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/hotel.

Aqua Natura Bay Nederlandse reviews
Aqua Natura Bay beoordelingen
Aqua Natura Bay ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Aqua Natura Bay in Porto Moniz