8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira

8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira Portugal

Boek nu 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira via TUI vanaf € 919.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Portugal met TUI in dit . 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira is gevestigd in Camacha onderdeel van Madeira. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Exotische bloemen, botanische tuinen, ruige zee kliffen, natuurlijke zwembaden en idyllische dorpen. Welkom op het schitterende Portugese eiland Madeira. Dit is hét pareltje van Portugal. Ga mee op ontdekkingsreis en ervaar waarom Madeira bekend staat als Bloemeneiland. Proef ook zeker de wereldberoemde Madeirawijn die op eigen wijngaarden geproduceerd wordt. Geniet van een reis vol ontdekkingen, vrije tijd én een aangenaam verblijf in een 4 sterrenhotel op loopafstand van het gezellige Funchal. Klik hier  en boek nu 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira.

 

Reviews 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira

8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira een 8.8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira Camacha, Madeira.

TUI 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Camacha:

  • ,

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Verlenging mogelijk, Mix van veel zien én vrije tijd, Funchal, Porto Moniz & Santana & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Portugal/.

8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira Nederlandse reviews
8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira beoordelingen
8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8-daagse rondreis Bloemeneiland Madeira in Camacha