Secrets Moxche Playa del Carmen

Secrets Moxche Playa del Carmen Riviera Maya

Boek nu Secrets Moxche Playa del Carmen via TUI vanaf € 2493.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Mexico met TUI in dit hotel. Secrets Moxche Playa del Carmen is gevestigd in Playa del Carmen onderdeel van Riviera Maya. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Verblijf tijdens je zonvakantie in dit grootse hotel, waar de keuze enorm is. Kies uit een van de 9 restaurants om te genieten van een maaltijd. En in welk zwembad plons je? Je hebt namelijk de keuze uit 8 verschillende. Ook qua activiteiten is hier genoeg te beleven. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Riviera Maya bij Secrets Moxche Playa del Carmen.

 

Reviews Secrets Moxche Playa del Carmen

Secrets Moxche Playa del Carmen heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Secrets Moxche Playa del Carmen een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Secrets Moxche Playa del Carmen Playa del Carmen, Riviera Maya.

TUI Secrets Moxche Playa del Carmen aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Playa del Carmen met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Playa del Carmen:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Zorgeloos genieten: Adults Only, Luxe kamers, Dakterras met uitzicht op zee, Wandelen onder de palmbomen, In welk zwembad plons jij?, All good, All Inclusive & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Mexico/hotel.

Secrets Moxche Playa del Carmen Nederlandse reviews
Secrets Moxche Playa del Carmen beoordelingen
Secrets Moxche Playa del Carmen ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Secrets Moxche Playa del Carmen in Playa del Carmen