El Tukan Hotel & Beach Club

Boek nu El Tukan Hotel & Beach Club via TUI vanaf € 1417.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Mexico met TUI in dit hotel. El Tukan Hotel & Beach Club is gevestigd in Playa del Carmen onderdeel van Riviera Maya. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In het centrum van Playa del Carmen ligt dit leuke hotel. Het is gelegen aan het bekende en levendige 5th Avenue. Het hotel beschikt over een zwembad. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Riviera Maya bij El Tukan Hotel & Beach Club.

 

Reviews El Tukan Hotel & Beach Club

El Tukan Hotel & Beach Club heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van El Tukan Hotel & Beach Club een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van El Tukan Hotel & Beach Club Playa del Carmen, Riviera Maya.

TUI El Tukan Hotel & Beach Club aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Playa del Carmen:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,
  • Bar

Super centraal, om de hoek van 5th Av, Basic hotel in Playa del Carmen, Goede prijs-/kwaliteit, Hartje Playa del Carmen, Omringd door restaurants en bars, Gratis WiFi & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Mexico/hotel.

El Tukan Hotel & Beach Club Nederlandse reviews
El Tukan Hotel & Beach Club beoordelingen
El Tukan Hotel & Beach Club ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam El Tukan Hotel & Beach Club in Playa del Carmen