Plaza Regency

Boek nu Plaza Regency via TUI vanaf € 314.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Malta met TUI in dit hotel & appartement. Plaza Regency is gevestigd in Sliema onderdeel van Malta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Brussel. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het beste van twee werelden. Want Plaza Regency is een hotel & appartementencomplex in één. De appartementen liggen in Plaza en de hotelkamers in Regency Plaza. Via de loopbrug paradeer je van het ene gebouw naar het andere gedeelte. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Malta bij Plaza Regency.

 

Reviews Plaza Regency

Plaza Regency heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Plaza Regency een 7.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Plaza Regency Sliema, Malta.

TUI Plaza Regency aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Sliema:

  • Bar,
  • Zwembad

Gemak hotel, vrijheid appartement, Lekker struinen over de boulevard, Binnenbad, dus altijd zwemweer, Verkoelend zwembad op het dak, Aanrader; boek zeezicht bij, Wauw, wat een uitzicht & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Malta/hotel & appartement.

Plaza Regency Nederlandse reviews
Plaza Regency beoordelingen
Plaza Regency ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Brussel Plaza Regency in Sliema