8 daagse singlereis Kroatië, Istrië & Dalmatië

8 daagse singlereis Kroatië

Boek nu 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie via TUI vanaf € 954.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Kroatië met TUI in dit . 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie is gevestigd in Biograd na Moru onderdeel van Istrië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op het Kroatische schiereiland Istrië keer je in Pula al meteen terug naar de Romeinse tijd. De immense arena was het domein van de gladiatoren. Geniet van prachtige zonsondergangen aan de Adriatische Zee en proef de sfeer in karakteristieke steden aan de Dalmatische kust, waaronder Split en Dubrovnik. Wandel door kleinere, maar minstens zo gezellige vissersstadjes als Poreç en Rovinj. Oude grandeur straalt je tegemoet in Opatija. Natuur overweldigt tijdens een wandeling langs de schitterende heldere meren van Plitvice. Een fantastische vakantiebestemming, een pracht van een rondreis. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie.

 

Reviews 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie

8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie een 8.1 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie Biograd na Moru, Istrië.

TUI 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Biograd na Moru:

  • ,

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Bezoek aan de Plitvice meren, Pula, Split, Dubrovnik en méér, Inclusief 7 x ontbijt en diner & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Kroatië/.

8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie Nederlandse reviews
8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie beoordelingen
8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam 8 daagse singlereis Kroatie, Istrie & Dalmatie in Biograd na Moru