TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar

TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar Hvar

Boek nu TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar via TUI vanaf € 683.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Kroatië met TUI in dit hotel. TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar is gevestigd in Hvar onderdeel van Hvar. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Direct aan de promenade, in het hart van middeleeuws Hvar stad ligt TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar, een van de meest trendy boutique hotels van Kroatië. Hippe stellen zullen zich in dit design hotel zeker thuis voelen. Vanaf je zeezicht kamer kijk je uit over de meest luxe jachten die voor de deur aanmeren. Een heerlijke cocktail drink je op het terras van het hotel. En in de avond bezoek je de super gezellige club SEVEN. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Hvar bij TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar.

 

Reviews TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar

TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar Hvar, Hvar.

TUI TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Hvar:

  • Bar
  • Restaurant
  • Fitness,

Exclusief in ons aanbod, Hip en trendy, Heerlijk eten & lekkere cocktails, Op eiland Hvar, Direct aan de kade, In het autovrije centrum & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Kroatië/hotel.

TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar Nederlandse reviews
TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar beoordelingen
TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam TUI SCENE Riva Yacht Harbour Hotel Hvar in Hvar