8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro

8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro Budva

Boek nu 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro via TUI vanaf € 710.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Kroatië met TUI in dit . 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro is gevestigd in Dubrovnik onderdeel van Budva. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Ondek op eigen tempo het Monaco van de Balkan, Montenegro. Stap terug in de Montenegrijnse geschiedenis in het Lovcen gebergte. Breng onderweg naar uiterste zuidoosten een historisch bezoek aan het middeleeuwse stadje Stari Bar. Een niet te missen highlight is toch zeker wel het kunstmatige eiland 'Gospa od Skrpelja'. Het eiland is ontstaan door het laten zinken van oude en soms ingevorderde schepen geladen met rotsen. Geniet van het vele natuurlijke schoon en de vissersdorpjes die overal aan de kust van de Adriatische zee liggen. Pak ook zeker de rust op een van de prachtige zandstranden met een oosterse uitstraling. Ontdek de hoogtepunten van de Balkan. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Budva bij 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro.

 

Reviews 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro

8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro Dubrovnik, Budva.

TUI 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Dubrovnik met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Dubrovnik:

  • ,

Huurauto en overnachtingen, Ontdek het 'Monaco van de Balkan', Bewonder imposante kustplaatsen, Steden zoals Kotor & Dubrovnik, Overnacht aan het Skadarmeer, Struin door spookstad Stari Bar & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/KroatiëMontenegro/.

8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro Nederlandse reviews
8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro beoordelingen
8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro in Dubrovnik