8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro

8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro Budva

Boek nu 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro via TUI vanaf € 755.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Kroatië met TUI in dit . 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro is gevestigd in Dubrovnik onderdeel van Budva. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Ondek op eigen tempo het Monaco van de Balkan, Montenegro. Stap terug in de Montenegrijnse geschiedenis in het Lovcen gebergte. Breng onderweg naar uiterste zuidoosten een historisch bezoek aan het middeleeuwse stadje Stari Bar. Een niet te missen highlight is toch zeker wel het kunstmatige eiland 'Gospa od Skrpelja'. Het eiland is ontstaan door het laten zinken van oude en soms ingevorderde schepen geladen met rotsen. Geniet van het vele natuurlijke schoon en de vissersdorpjes die overal aan de kust van de Adriatische zee liggen. Pak ook zeker de rust op een van de prachtige zandstranden met een oosterse uitstraling. Ontdek de hoogtepunten van de Balkan. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Budva bij 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro.

 

Reviews 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro

8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro Dubrovnik, Budva.

TUI 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Dubrovnik:

  • ,

Huurauto en overnachtingen, Ontdek het 'Monaco van de Balkan', Bewonder imposante kustplaatsen, Steden zoals Kotor & Dubrovnik, Overnacht aan het Skadarmeer, Struin door spookstad Stari Bar & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/KroatiëMontenegro/.

8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro Nederlandse reviews
8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro beoordelingen
8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Montenegro in Dubrovnik