Hotel Royal Ariston aanbieding

Hotel Royal Ariston sunweb

Boek nu Hotel Royal Ariston via Sunweb.nl vanaf € 791.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Dubrovnik. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Dubrovnik. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.

Hotel Royal Ariston is een zeer luxe verblijf pal aan het strand. De kamers zijn modern en erg mooi ingericht, hier kom je iedere dag weer goed tot rust. Er is een zwembad voor een frisse duik en een zonneterras met een panoramisch uitzicht over zee. Lekker eten doe je eveneens terwijl je geniet van dit prachtige uitzicht!

 

Hotel Royal Ariston reviews

Hotel Royal Ariston heeft 31, kardinala stepinca sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Royal Ariston zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Royal Ariston een 20000 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Royal Ariston

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Kroatië. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Royal Ariston is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Royal Ariston in Dubrovnik
Hotel Royal Ariston staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/kroatie/dubrovnik-neretva, en . 0, en .
Hotel Royal Ariston 2023
Hotel Royal Ariston reviews