8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur

8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur Dode Zee

Boek nu 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur via TUI vanaf € 1282.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Jordanië met TUI in dit . 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur is gevestigd in Amman onderdeel van Dode Zee. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

De Dode Zee, de wonderlijke ervaring van het niet kunnen zinken. De hoofdstad Amman, met haar eeuwenoude historie en bijzondere sfeer. Je waant je in een Arabisch sprookje. Imposante burchten in een prachtig landschap. De magie van Petra, waar de tempelfaçades in de avondzon nóg roder kleuren. Wadi Rum, een ongerept en kleurrijk woestijnlandschap, waar stof opwaait achter de jeep. Ben je op zoek naar onvergetelijke reiservaringen? Verken dan Jordanië, het hart van het Midden Oosten. Welkom in het sprookje van duizend en één nacht! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Dode Zee bij 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur.

 

Reviews 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur

8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur Amman, Dode Zee.

TUI 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Amman:

  • ,

Privéchauffeur en overnachtingen, Beleef een Arabisch sprookje, Route langs Madaba en Dode Zee, Bewonder de rode rotsstad Petra, Uniek overnachten in de woestijn, Met een jeep door Wadi Rum & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Jordanië/.

8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur Nederlandse reviews
8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur beoordelingen
8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8 dg reis Cultuurschatten Jordanie privéchauffeur in Amman