S'Alphio Garden Hotel & Spa

S'Alphio Garden Hotel & Spa Sicilië

Boek nu S'Alphio Garden Hotel & Spa via TUI vanaf € 675.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in dit hotel. S'Alphio Garden Hotel & Spa is gevestigd in Giardini Naxos onderdeel van Sicilië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Vanuit S'Alphio Garden Hotel & Spa zie je in de verte de besneeuwde top van de Etna, maar jij, jij mag genieten van de zonnestralen tussen de palmbomen bij het zwembad. Dan komt ook nog die charmante ober een Siciliaans drankje brengen, wat wil je nog meer? Misschien morgen een excursie doen of shoppen. Voor nu even zalig niets doen. Straks nog wel wat baantjes trekken in het zwembad. En niet vergeten een dagje spa in te plannen. Zo haal je echt alles uit je vakantie. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij S'Alphio Garden Hotel & Spa.

 

Reviews S'Alphio Garden Hotel & Spa

S'Alphio Garden Hotel & Spa heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van S'Alphio Garden Hotel & Spa een 8.1 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van S'Alphio Garden Hotel & Spa Giardini Naxos, Sicilië.

TUI S'Alphio Garden Hotel & Spa aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Giardini Naxos:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

Aandacht voor iedere gast, Inclusief: uitzicht op de Etna, Limoncello drinken bij de poolbar, Een groene oase bij het centrum, En het strand om de hoek, Doe nieuwe energie op in de spa & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Italië/hotel.

S'Alphio Garden Hotel & Spa Nederlandse reviews
S'Alphio Garden Hotel & Spa beoordelingen
S'Alphio Garden Hotel & Spa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam S'Alphio Garden Hotel & Spa in Giardini Naxos