Albatros Beach Hotel

Albatros Beach Hotel Sicilië

Boek nu Albatros Beach Hotel via TUI vanaf € 672.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in dit . Albatros Beach Hotel is gevestigd in Letojanni onderdeel van Sicilië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In deze langgerekte badplaats aan de oostkust van het eiland vind je dit hotel. Met een breed privéstrand voor de deur en het azuurblauwe water van de zee. En achter je torent de vulkaan boven het landschap uit. Stap het hotel binnen en je merkt gelijk de mediterrane sfeer op. En die zie je ook terug op de comfortabele kamers met ruime balkons. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij Albatros Beach Hotel.

 

Reviews Albatros Beach Hotel

Albatros Beach Hotel heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Albatros Beach Hotel een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Albatros Beach Hotel Letojanni, Sicilië.

TUI Albatros Beach Hotel aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Letojanni:

  • Roomservice
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

In langgerekt Letojanni, Aan de voet van de Etna, Privéstrand voor de deur, 15 minuten rijden naar Taormina, Hotel met mediterrane sfeer, Kamers met ruime balkons & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Italië/.

Albatros Beach Hotel Nederlandse reviews
Albatros Beach Hotel beoordelingen
Albatros Beach Hotel ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Albatros Beach Hotel in Letojanni