Caravelle Camping Village

Caravelle Camping Village Italiaanse Rivièra

Boek nu Caravelle Camping Village via TUI vanaf € 441.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in dit vakantiepark. Caravelle Camping Village is gevestigd in Ceriale onderdeel van Italiaanse Rivièra. Deze lastminute aanbieding is voor 5 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit vakantiepark is gelegen op slechts 1 kilometer van de kust. Je verblijft in een eenvoudige bungalow. ’s Avonds kies je: ga je zelf koken of gaan we lekker uit eten in het restaurant op het park? Direct naast de camping vind je een van de grootste waterparken van Italië. Klik hier  en boek nu 5-daagse Zonvakantie naar Italiaanse Rivièra bij Caravelle Camping Village.

 

Reviews Caravelle Camping Village

Caravelle Camping Village heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Caravelle Camping Village een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Caravelle Camping Village Ceriale, Italiaanse Rivièra.

TUI Caravelle Camping Village aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Ceriale met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit vakantiepark in Ceriale:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,
  • Bar

Naast AquaPark Le Caravelle, Neem de hond mee, Verken fietsend de omgeving, Kindvriendelijk, Weids uitzicht, Zwembad en kinderzwembad & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 1001-2000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Italië/vakantiepark.

Caravelle Camping Village Nederlandse reviews
Caravelle Camping Village beoordelingen
Caravelle Camping Village ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Caravelle Camping Village in Ceriale