Acqua Resort

Acqua Resort Gardameer

Boek nu Acqua Resort via TUI vanaf € 164.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in dit appartement. Acqua Resort is gevestigd in Sirmione onderdeel van Gardameer. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Moderne appartementen, want op vakantie lever je toch niet in op comfort en kwaliteit, vergeleken met thuis? Juist! En dan zit je goed bij Acqua Resort in Sirmione. Deze moderne, ruime appartementen zorgen voor een ontspannen vakantie. De keuken is volledig uitgerust, dus ga gezellig samen koken. Wordt het een Hollandse of Italiaanse maaltijd? Natuurlijk kun je ook lekker uit eten, bijvoorbeeld in de jachtclub Mistral, op slechts 250 m van Acqua Resort. Zin in wellness? Dan blijf je gewoon bij het complex, want hier is een kleine, maar goed uitgeruste wellness. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Gardameer bij Acqua Resort.

 

Reviews Acqua Resort

Acqua Resort heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Acqua Resort een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Acqua Resort Sirmione, Gardameer.

TUI Acqua Resort aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Sirmione:

  • Fitness
  • Zwembad
  • Sauna
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Moderne appartementen, Voor een ontspannen vakantie, Kook lekker zelf met elkaar, Of eet een pizza in de buurt, Luieren of er op uit, Hier is alles mogelijk & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Italië/appartement.

Acqua Resort Nederlandse reviews
Acqua Resort beoordelingen
Acqua Resort ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Acqua Resort in Sirmione