10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore

10-daagse rondreis Venetië

Boek nu 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore via TUI.nl vanaf € 463.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in dit . 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore is gevestigd in Bergamo onderdeel van Comomeer. Deze lastminute aanbieding is voor 10 dagen met vertrek . Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het noorden van Italië is niet voor niets zo geliefd bij Nederlanders. Door het milde klimaat is de streek uitbundig in bloemen en planten. Je vindt er kleurrijke steden, een prachtig contrast met het blauwe water. Deze reis begint met een klapper: Venetië. Daarna zijn de meren aan de beurt. Een afwisselende route via het Gardameer en Verona, middeleeuws Bergamo en het Comomeer met als eindbestemming het bijzondere Lago Maggiore. Klik hieronder en boek nu 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore.

 

Reviews 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore

10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore een 8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore Bergamo, Comomeer.

TUI 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

 
Wat extra informatie over dit in Bergamo:

  • ,

Individuele rondreis, Pracht en praal in Venetië, Laat de liefde bloeien in Verona, Toeren over de Gardesana, Onze tip: Lago d’Orta, Zon schittert op het Comomeer De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Italië/.

10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore Nederlandse reviews
10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore beoordelingen
10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore ervaringen TUI

Ligging en adres 10-daagse rondreis Venetië, Gardameer & Lago Maggiore in Bergamo