15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië

15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië Baai Van Napels

Boek nu 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië via TUI vanaf € 1349.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in dit . 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië is gevestigd in Alberobello onderdeel van Baai Van Napels. Deze lastminute aanbieding is voor 15 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In de hak en de punt van de Italiaanse laars liggen schitterende regio's op ons te wachten. En wat te denken van Sicilië. De oude Grieken wisten het al in het uiterste zuiden van Italië is het goed toeven. Vanuit het Griekse moederland werden hier talloze kolonies gesticht, die in de loop der eeuwen uitgroeiden tot indrukwekkende steden waarvan nu de overblijfselen te bewonderen zijn. Maar dit uiterste zuiden van het heerlijke Italië biedt nog zóveel meer. We varen naar Sicilië waar de Etna als een reus over het achterland waakt. Met recht kun je spreken van een ‘viaggio particolare’. Klik hier  en boek nu 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië.

 

Reviews 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië

15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië een 7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië Alberobello, Baai Van Napels.

TUI 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Alberobello:

  • ,

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Van Brindisi naar Palermo; uniek, Dagtocht Eolische Eilanden, Pompeï, Alberobello en Napels, Panoramatour Amalfikust & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Italië/.

15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië Nederlandse reviews
15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië beoordelingen
15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië in Alberobello